طرز تهیه سوسیس تخم مرغ سوخاری

مواد لازم:
تخم مرغ پخته ۴ عدد
تخم مرغ خام ۱ عدد
سوسیس ۲ عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه تخم مرغ سوخاری با سوسیس

روش تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را بپذید و بعد آنها را در آب سرد گذاشته و پوست بکنید.
سوسیس ها را بسیار ریز خرد کنید و با یک تخم مرغ مخلوط کنید.
در یک ماهیتابه روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن کاملا داغ شود.روغن را تا جایی بریزید که هنگامی که تخم مرغ را درون ماهیتابه می اندازید به کف آن برخورد نکند.
تخم مرغ ها را در مواد فرو ببرید و بعد درون پودر سوخاری بزنید(چند بار این کار را انجام دهید تا تخم مرغ مواد بیشتری را جذب کند) و سپس در روغن سرخ کنید.
این غذا را گرم میل کنید.نوش جان

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه سوسیس تخم مرغ سوخاری”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *