----------------------

طرز تهیه سوپ مرغ سریع

کرفس، پیاز، هویج و سیب زمینی را به اندازه دلخواه خرد می کنیم.
به صورت معمول قطعات سبزی های سوپ بیشتر و کمتر از ۱×۱ سانتیمتر نیست.

سبزی ها را در قابلمه ریخته، مرغ را به همراه نمک، فلفل و روغن زیتون به آن افزوده و به مدت سه تا چهار دقیقه تفت میدهیم. (نیازی به سرخ کردن نیست) رب گوجه فرنگی را با چند قاشق آب رقیق کرده، بعد آب را به آن می افزاییم و هم میزنیم.

وقتی محلول کاملا یک دست شد، آن را روی سبزی ها ریخته و صبر میکنیم تا به جوش آید، بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه میدهیم به مدت ۴۰ دقیقه مواد بپزند.

نخودفرنگی و ورمیشل را افزوده و چند بار مواد را هم میزنیم تا رشته ها به هم نچسبند، سپس به مدت ۱۵ دقیقه دیگر میگذاریم تا سوپ روی حرارت باقی بماند. اگر میخواهید مواد سوپ شما کاملا له شوند، میتوانید سوپ را برای مدت بیشتری روی حرارت نگه دارید، اما با این زمان مواد سوپ شما تازه تر میمانند.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه سوپ مرغ سریع”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------