----------------------

طرز تهیه سیب زمینی کره سیری

این غذا مخصوص کشور اسلواکی است که از آن به عنوان جایگزین پوره سیب زمینی استفاده میکنند.

مواد لازم
سیب زمینی کوچک ۹۰۰ گرم
کره نصف پیمانه یا ۴۰۰ گرم
سیر ۸ حبه
ریحان خشک ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به میزان لازم
شوید خرد شده به مقدار لازم

روش تهیه
سیب زمینی ها را با پوست از وسط نصف نمایید.کره ها را تکه تکه کنید و داخل قابلمه بریزید.سیرها را ریز کنید و همراه ریحان به کره اضافه نمایید.

سپس قابلمه را روی شعله قرار بدهید.ابتدا شعله را زیاد کنید تا کره کاملا ذوب شود و بعد شعله را کم نمایید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید سیرها پخته شود.

در قابلمه دیگر آب را جوش بیاورید و ابتدا کمی نمک درون آب بریزید و بعد سیب زمینی ها را اضافه کنید.۱۵ دقیقه اجازه بدهید تا سیب زمینی ها پخته شوند.

دستور پخت سیب زمینی کره سیری

بعد از پخته شدن سیب زمینی ها را پوست بکنید و آب کش نمایید. تابه ای بزرگ را روی شعله متوسط قرار بدهید و داخل آن کمی روغن زیتون بریزید. سپس سیب زمینی ها را درون تابه بریزید. روی سیب زمینی ها کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید و هم بزنید تا طعم دار شود، سیب زمینی ها را خوب سرخ کنید.

تابه را از روی شعله خارج کنید و کره و سیر را به سیب زمینی ها اضافه نمایید و بعد کمی شوید روی آن بپاشید.

طرز تهیه سیب زمینی با سس کره و سیر

این غذا را میتوانید با خامه ترش سرو کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه سیب زمینی کره سیری”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *