---------------------- ---------------------

طرز تهیه شامی لپه

مواد لازم
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
سیب زمینی آب پز متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(جعفری، پیازچه و تره)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم

روش تهیه شامی لپه

طرز تهیه:
لپه رو بیست و چهار ساعت خیس میکنیم، چند بار آب آن را عوض میکنیم.بعد لپه و سیب زمینی را می پزیم. سپس لپه را درون میکسر میکس کرده و سیب زمینی و پیاز را رنده میکنیم.

حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده، لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده، تخم مرغها، آرد، نمک و ادویه ها را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز میدهیم تا مواد مخلوط و چسبناک شوند. یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد داخل تابه روغن ریخته وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشته و کف دست کمی پهن می کنیم و داخل روغن سرخ میکنیم.

منبع: پیج شارمین ۸۹۲۰

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه شامی لپه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *