----------------------

طرز تهیه شامی پوک

مواد لازم برای تهیه شامی پوک

ران گوساله نیم کیلو
آب ۲ لیوان
پیاز متوسط ۲ عدد
زردچوبه و دارچین به میزان لازم
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۵ عدد
لپه ۳۰۰ گرم

دستور تهیه شامی پوک

گوشت را تکه تکه کرده با دو لیوان آب ، پیاز، زردچوبه و دارچین روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد.لپه را که از قبل خیس کرده ایم را میپزیم.گوشت و لپه پخته شده را دو بار به وسیله ی چرخ گوشت چرخ میکنیم.

دستور تهیه شامی پوک

تخم مرغ،زعفران،جوش شیرین و نمک و فلفل را به گوشت و لپه ی چرخ شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.از مواد به اندازه یک تخم مرغ بر میداریم در دست گرد میکنیم و وسط آن را سوراخ میکنیم.
سپس روغن را در تابه میریزیم تا داغ شود.بعد هردو طرف شامی ها را در آن سرخ میکنیم و با کاغذ خشک کن یا صافی،روغن اضافی آن ها را می گیریم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه شامی پوک”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------