طرز تهیه شله زرد

آشپزی, دسر بازدیدها: 155 ۰

مواد لازم برای تهیه شله زرد

یک لیوان برنج معادل ۲۰۰ گرم
۵ عدد دانه ی هل
۱۰۰ گرم خلال بادام
نصف قاشق چای خوری زعفران
۳ لیوان شکر معادل ۶۰۰ گرم
۷۰ گرم کره پاستوریزه
نصف لیوان گلاب
۵۰ گرم خلال پسته
نصف قاشق غذاخوری دارچین

طرز تهیه ی شله زرد

برنج را از ۲۴ ساعت قبل شسته ، با آب گرم و دانه ی هل (پیچیده در تضنیف)خیس کنید،حدود ۱/۵ تا ۲ لیتر آب (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) اضافه کنید،روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید،سپس حرارت را ملایم کنید،گاه گاهی هم بزنید تا برنج پخته و نرم شده و آب ان غلیظ شود.

دستور تهیه شله زرد

روش تهیه شله زرد

در این مرحله،شکر را اضافه کنید.(اگر آب برنج کم بود،مقداری آب اضافه کنید)
زعفران را در مقداری آب جوش دم کنید و به همراه خلال بادام شسته شده به برنج اضافه کنید،تا به رنگ دلخواه برسید.
در مرحله ی آخر کره و گلاب را اضافه کنید،درب ظرف را بسته و برای یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا شله زرد کاملا جا بیفتد.
سپس شعله را خاموش کنید و بعد از کمی خنک شدن،شعله زرد را در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال بادام،خلال پسته و دارچین تزیین و سرو کنید.

نکته تغذیه ای:انرژی کل این شله زرد ۴۰۵۰ کیلوکالری میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه شله زرد”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *