---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه شیرینی شکرپاره

آماده سازی این شیرینی شاید کمی وقت گیر باشد ولی میتوانید از نتیجه لذت ببرید.

مواد لازم
کره ۲۵۰گرم(یا یک فنجان روغن مایع)
آرد سمولینا یک فنجان
شکر یک لیوان
تخم مرغ دو عدد (یک زرده برای رومال)
نشاسته یک قاشق غذاخوری
پودر گردو دو قاشق غذاخوری
آرد دو لیوان الی ۲/۵
پکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت
شکر ۳ لیوان
آب ۳/۵ لیوان
آبلیمو یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:
ابتدا شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا به نقطه جوش برسد بعد با حرارت متوسط ۱۵دقیقه می جوشونیم. آبلیمو اضافه میشه و بعد از دو دقیقه شعله رو خاموش می‌کنیم و می ذاریم کنار تا سرد شه.
همه مواد خمیر رو به ترتیب با هم مخلوط کرده و ورز داده ، شکل می دهیم و داخل سینی چرب شده می چینیم و زرده تخم مرغ رومال می کنیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه تا زمانی که روی آن سرخ شود ،می پزیم.
بعد از پخت از فر خارج کرده، یک دقیقه بعد ،شربت رو می ریزیم.
پ.ن شربت باید سرد باشد.
منبع: پیج خانم مینو شوهودی

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه شیرینی شکرپاره”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *