----------------------

طرز تهیه شیرینی نخودچی به ساده ترین روش

مواد لازم:
آرد نخودچی: ۴ پیمانه
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
کره : دو پیمانه
آرد گندم: ۲ پیمانه
پودر قند نرم: ۳ پیمانه
وانیل: مقداری
کمی تخم خرفه و کنجد برای تزئین
مقداری پودر هل

آموزش تهیه :
کره را در کاسه ای مناسب بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید. مواد را با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم و لطیف شوند.
آرد نخودچی و آرد گندم را با پودر هل و وانیل مخلوط کرده و الک کنید.حالا مخلوط مواد را به کره و پودر قند اضافه کنید.
با نوک انگشت شروع کنید به مخلوط کردن مواد تا جایی که به صورت خمیری نرم و یکدست شود که هم به دست نچسبد وهم ترک نخورد.
خمیر را روی سطحی صاف و تمیز باز کنید. بعد با وردنه صاف کنید تا به ضخامت ۵ تا ۷ میلیمتر در بیاید، بعد با قالب دلخواه خمیر را قالب بزنید. همه خمیر رابه این صورت به شکل شیرینی در آورید.
شیرینی های قالب زده را داخل سینی فر بگذارید. فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
تا فر گرم می شود روی شیرینی های آماده را تزئین کنید به این ترتیب که یک تا ۲ عدد زرده را با چنگال بزنید تا یکنواخت شود. با قلم موی آشپزی زرده را روی سطح شیرینی ها بمالید. روی آنها را کنجد یا تخم خرفه بریزید.
سینی را درطبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزند. بعد از پخت سینی را از فر بیرون آورده و صبر کنید شیرینی ها خنک شوند، بعد به آرامی از سینی جدا کرده و در ظرف بچینید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه شیرینی نخودچی به ساده ترین روش”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *