----------------------

طرز تهیه غذای گیاهی ناسی گورنگ

ناسی گورنک یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشور اندونزی است. این غذا بسیار مقوی میباشد و برای افرادی که دچار کم خونی هستند بسیار مفید است.
به گزارش قو: این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی دارد. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشود.

ناسی گورنگ غذای محلی کشور اندونزی می باشد خیلی از افراد دوست دارند در خانه غذاهای محلی شهرها و کشورهای دیگر را یاد بگیرند و تهیه نموده و با خانواده خود میل نمایند ما در این بخش طرز تهیه ناسی گورنگ را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد و امیدواریم که از این غذا لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:

برنج قهوه‌ای: ۱۷۵ گرم
روغن: دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد کوچک
سیر: دو حبه
هویج: یک عدد
کلم‌سبز: ۱/۲ عدد کوچک
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
سس چیلی به دلخواه

تهیه غذای سنتی اندونزی

طرز تهیه:
روغن رو در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم نمایید. پیاز را که از قبل به صورت حلقه های نازک برش داده اید در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی کاراملی شود، سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
هویج رنده شده و کلم را که به صورت رشته ای برش زده اید را اضافه کنید و مواد را برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت بدهید. برنج قهوه‌ای پخته شده را بیفزایید و با بقیه مواد کمی تفت دهید.
حالا سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد را گود کنید و تخم‌مرغ را در آن بشکنید. تخم‌مرغ را در حدی که سفیده ببندد، بپزید.
غذا را در کاسه بزرگی بریزید و تخم‌مرغ رو روی آن بگذارید. اگه دوست داشتید به همراه سس چیلی میل کنید.

منبع:آَشپزباشی

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه غذای گیاهی ناسی گورنگ”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *