طرز تهیه قهوه بستنی یا آفوگاتو

روش تهیه نوشیدنی خوش طعم ترکیبی از قهوه و بستی

یکی از مشتقات اسپرسو، آفوگاتو است که در خانه هم می توان آن را تهیه کرد. این نوشیدنی ایتالیایی در این کشور “غرق شده” ترجمه می شود. آفوگاتو “Affogato” نوشیدنی داغی که خیلی گرم نیست!

آفوگاتو چیست؟
آفوگاتو یا اصطلاحا قهوه بستنی، دسری است که از یک یا دو شات اسپرسو داغ با بستنی ترجیحا وانیلی تهیه می شود. البته بعضی افراد از قهوه دمی نیز استفاده می کنند، که چندان مرسوم نیست. در دسته بندی ها، آفوگاتو با اینکه نوشیدنی چندان داغی نیست اما جزو نوشیدنی های گرم محسوب می شود.

آموزش تهیه آفوگاتو یا قهوه و بستنی

اگر تمایل به تهیه آفوگاتویی دل نشین در خانه، توسط موکاپات یا بعضا فرنچ پرس را دارید پس قهوه تان را کمی بیشتر کنید تا غلیظ شود.

طرز تهیه آفوگاتو:
برای تهیه این نوشیدنی ابتدا اسکوپهایی از بستنی تان را در لیوانی با دهانه باز ریخته و اسپرسوی از قبل تهیه شده خود را به آن اضافه نمایید. البته اسپرسو دستگاه اسپرسو ساز طبیعتا کیفیت بیشتری دارد. از پودر کاکائو برای تزیینات نوشیدنی تان می توانید کمک بگیرید. دیر آب شدن بستنی تان را نیز می توان با استفاده از لیوانی سرد جبران کرد.

عطر طعم و مزه آفوگاتو
وقتی اسپرسوی خود را روی بستنی می ریزید، بستنی شروع به آب شدن می کند، و کف زیادی روی آفوگاتو به وجود می آید. پس از چند دقیقه، با نزدیک شدن دمای قهوه و بستنی، بستنی دیگر آب نمی شود و مانند یک توپ سرد در نوشیدنی شما دیده می شود. به طوری که لایه بیرونی بستنی کمی نرم تر (بیشتر آب شده است) از مرکز آن است و به نظر می رسد هنوز گرما به مرکز بستنی راه نیافته است. آفوگاتو نوشیدنی است که از تلخی قهوه و شیرینی بستنی در کنار هم بهره می برد و طعم آن بسیار دلنشین است.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه قهوه بستنی یا آفوگاتو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *