---------------------- ---------------------

طرز تهیه ماست بورانی بادمجان و سیر

مواد لازم:
ماست چکیده یا پرچرب یا کم چرب ۱ لیوان
بادمجان متوسط ۲ عدد
سیر دو حبه
نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

ماست بورانی بادمجان و سیر

طرز تهیه :
بادمجان ها را بشویید و روی پوست بادمجان ها با چاقو چند خط عمیق ایجاد کنید.
بادمجان ها را روی زغال یا مستقیم روی شعله گاز قرار دهید ، این طرف و آن طرف کنید تا وقتی که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد و بعد بادمجان ها را کناری بگذارید تا کمی خنک شود سپس پوست روی آن را جدا کنید.بادمجان های پوست گرفته را داخل غذاساز ریخته و خوب له کنید.

سپس سیر رنده شده ، ماست ، نعنا خشک ، نمک و فلفل و بادمجان له شده با هم در ظرفی مخلوط نمایید؛ بورانی آماده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس بهمراه نان سرو کنید.

نکته ها : میتوانید به جای سیر از موسیر خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید ،مقدار ماست را میتوانید بنابر سلیقه تان کم و زیاد کنید ، همچنین میتوانید از انواع سبزیجات در بورانی استفاده نمایید.لازم به ذکر است حتما نباید از ماست چکیده استفاده شود.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ماست بورانی بادمجان و سیر”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *