----------------------

طرز تهیه مربای زرشک

این مربا بسیار خوش طعم میباشد و میتوانید علاوه بر مصرف به عنوان صبحانه در تزئین کیک و شیرینی نیز از آن استفاده نمایید.

مواد لازم
شکر هفتصد گرم
زرشک تازه ۳۰۰ گرم
اب ۲ پیمانه
وانیل کمی

روش پخت مربا با زرشک تازه

طرز تهیه:
ابتدا از همه زرشک را تمیز کرده و بعد خیس میکنیم و میشوریم و میگذاریم ابش برود.

سپس میرویم سراغ شهدش، شکر و اب را داخل قابلمه ی لعابی میریزیم و میگذاریم روی حرارت تا قوام بیاید و بعد زرشک را اضافه میکنیم به شهد قوام آمده و میگذاریم فقط پنج دقیقه بجوشد.

زرشک را که اضافه کردیم اصلا هم نمی زنیم و بعد پخت فقط با قاشق چوبی هم میزنیم و بعد شعله را خاموش میکنیم و وانیل را اضافه میکنیم و میگذاریم یک شب تا صبح داخل همان قابلمه بماند و سپس مربا را داخل شیشه میریزیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه مربای زرشک”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *