طرز تهیه مرنگ گل رز و شکلات

مرنگ یا شیرینی پفکی را میتوان با طعمها و شکلهای مختلفی درست کرد که در این مطلب آموزش تهیه این دسر خوشمزه به شکل گل رز آورده شده است.
مواد لازم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
نمک به مقدار کم
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
رنگ قرمز خوراکی به مقدار لازم
شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
طرز تهیه
سفیده تخم مرغ را که مدتی در دمای اتاق مانده درون ظرف میزیم و با همزن، هم میزنیم. هنگام هم زدن کمی نمک روی آن میریزیم و بعد شکر را اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم.
پنج دقیقه هم میزنیم و سپس وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم. رنگ قرمز را در هنگام هم زدن اضافه میکنیم. وقتی مواد به رنگ صورتی درآمد همزن را خارج میکنیم.
بدنه قیفی با دهانه ی یک سانتیمتری را برمیگردانیم و رنگ قرمز خوراکی را در امتداد طول با فاصله، چهار خط میکشیم.
قیف را داخل یک لیوان قرار میدهیم و با استفاده از یک قاشق مواد را داخل قیف میریزیم.کاغذ روغنی را روی سینی فر میگذاریم و بعد با قیف گلهای رز پنج سانتیمتری را روی کاغذ روغنی درست میکنیم.
سینی را در فر با دمای ۹۵ درجه سانتیگراد یا ۲۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۹۰ دقیقه قرار میدهیم. بعد از این زمان، فر را خاموش کرده و اجازه میدهیم شیرینی های ما به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل فر بمانند.
شکلات تلخ را درون کاسه ریخته و به روش بن ماری آب میکنیم و بعد ته هر کدام از مرنگهای گل رز را در شکلات آب شده میزنیم و دوباره مرنگ را روی کاغذ روغنی قرار میدهیم تا شکلات زیر مرنگ خوب سفت شود. سپس مرنگ ها را داخل ظرف پذیرایی میچینیم.
برچسب ها شیرینی پفکی گل رزطرز تهیه دسر مرنگمرنگ شکلاتی گل رز
0 دیدگاه در “طرز تهیه مرنگ گل رز و شکلات”