----------------------

طرز تهیه نان شربتی مغزدار

۱۲ عدد خرما را پوست گرفته و هسته ها را جدا کنید.
خرماها را با یک قاشق چایخوری کره روی حرارت گذاشته تا له شند، بعد با پنج قاشق شکر ( شما میتونید شکر قهوه ای استفاده کنید) پنج قاشق گردو خرد شده و کنی دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب مخلوط کرده تا حالت خمیری پیدا کند.

نان شربتی خوشمزه

طرز تهیه خمیر :
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر سفید را با یک پیمانه شیر ولرم مخلوط کرده و میگذاریم تا عمل بیاید.
سپس یک قاشق غذاخوری شکر را با سه پیمانه آرد و سر قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری پودر هل مخلوط کرده، وسطش رو گود میکنیم و یک تخم مرغ را بهمراه شیر و چهل گرم کره آب شده و به دمای محیط رسیده وسط آردها می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر منسجم شود و اگر شل بود کمی آرد میزنیم و اگه سفت بود کمی آب اضافه میکنیم.
سپس خمیر را ده دقیقه تا یک ربع ورز میدهیم و داخل یک ظرف را چرب کرده و خمیر را درون آن می گذاریم و روی آن را می پوشانیم و میگذاریم تا حجم بگیرد ( خمیر بعد یک ساعت و نیم حجمش سه برابر خواهد شد)
حالا پف خمیر را گرفته و به چهار قسمت تقسیمش میکنیم، هر قسمت را به شکل مستطیل به طول ده سانت در چهار سانت تقریبی باز کرده و با قطر نیم سانت.
بعد مواد را در طول خمیر پخش کرده و خمیر را رول کرده میگذاریم وسط قالبی که کاغذ روغنی انداختیم.
بقیه رولها رو هم بهمون ترتیب دورش فیکس میکنیم و کمی زعفران دم کرده روی نان میزنیم.
نان رو بمدت نیم ساعت داخل فر ۱۸۰ درجه میپزیم و در این فاصله نیم پیمانه شکر را با یک چهارم پیمانه آب مخلوط کرده و می گذاریم روی گاز تا قوام بیاید و به آن کمی زعفران هم اضافه میکنیم و میگذاریم کنار تا خنک شود.
وقتی نان پخت، سطح نان را بوسیله خلال دندان سوراخ سوراخ کرده و شربت خنک شده را روی همه سطح نان می ریزیم و می گزاریم نان داخل فر خاموش بماند تا شربت خوب به خوردش برود.

منبع: پیج خانم مونا خ ۶۱

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه نان شربتی مغزدار”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *