----------------------

طرز تهیه ناگت سبزیجات

مواد مورد نیاز برای تهیه ناگت سبزیجات

پودر سوخاری: نصف پیمانه
اسپری روغن
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی
اسفناج پخته و خرد شده: یک سوم پیمانه
پوره سیب‌زمینی: یک و نیم پیمانه
فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه:

ابتدا فر را روشن کرده و روی حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.
درون ظرف مخصوص طبخ، لایه‌ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسه‌ای متوسط، سیب‌زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن‌ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگت‌ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید منتقل کرده و کمی آن‌ها را به روغن آغشته کنید.
ناگت‌ها را درون فر به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آن‌ها مایل به قهوه‌ای شده و داغ شوند، حرارت دهید.

نکته:این مقدار مواد برای ۲ الی ۴ نفر میباشد

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ناگت سبزیجات”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *