طرز تهیه همبرگر ذغالی چرب و خوشمزه

ساندویچ ها و غذاهای سریع جزو پرطرفدار ترین خوراک ها در جهان هستند و همبرگر ذغالی هم از این دست غذاهاست.

مواد مورد نیاز

فلفل قرمز و نمک:به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
برای گوشت چرخ کرده اگر توانستید ۳۰۰ گرم گوشت گوساله و ۲۰۰ گرم چربی گوساله مخلوط کنید.اگر چربی گوساله در دسترس نبود از دنبه گوسفندی اضافه کنید.
پیاز:یک عدد کوچک

همبرگر زغالی

آموزش تهیه همبرگر ذغالی:

برای تهیه همبرگر ذغالی خوشمزه، ابتدا باید پیاز را رنده کرده و آب آن را با دست بگیرید.
پیاز رنده‌شده را به گوشت اضافه کرده و باهم مخلوط کنید.
حالا همه مواد را یا با دست حسابی مخلوط کرده و ورز دهید و یا داخل غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا حالت چسبنده و یکنواخت پیدا کنند.
از مواد آماده شده به اندازه یک نارنگی جدا کرده و آن‌‌ها را کف یک سینی قرار دهید.
یک سلفون روی گوشت‌ها پهن کرده و با کف دست فشار دهید تا به شکل دایره دربیایند.
میتوانید همبرگرها را داخل سلفون پیچیده و فریز کنید تا هروقت خواستید کباب کنید.
ولی اگر میخواهید همان لحظه کباب کنید آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه گریل نمایید.
در فاصله‌ای که گوشت‌ها کبابی می‌شوند، نان‌های همبرگر کنجدی را از وسط برش زده و از سمت داخل یکی، دو دقیقه روی باربیکیو قرار دهید تا عطر دودی گرفته و ساندویچ همبرگر شما را خوشمزه‌تر کنند.
داخل نان را سس زده و همبرگر را درون نان بگذارید و مخلفات را اضافه کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه همبرگر ذغالی چرب و خوشمزه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *