---------------------- ---------------------

طرز تهیه پاستا قالبی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
ماکارونی فرم دار لوله ای توخالی ۴۵۰ گرم
سیر سه حبه
پیاز درشت یک عدد
فلفل دلمه‌ای ریزشده ۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، رب، روغن به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
گوجه ۲ عدد

روش پخت پاستا قالبی

طرز تهیه
ابتدا پیاز را رنده کرده و روی حرارت تفت میدهیم، سیر رنده شده را اضافه میکنیم، سپس گوشت ریز چرخ شده را اضافه کرده و ابتدا با حرارت بالا گوشت را تفت میدهیم و سپس حرارت را کم می کنیم تا گوشت پخته شود، بعد ازسرخ شدن گوشت فلفل دلمه ای های خیلی ریزشده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.

 

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه دلخواه و رب را هم اضافه میکنیم و مواد را هم می زنیم تا خوب تفت داده شود. در آخر کمی آب جوش به مواد اضافه میکنیم تا رب باز شود و اجازه میدهیم تا آب مایه کشیده و مواد یکدست شود.

 

ماکارونی ها را درون آب جوشی که کمی نمک و زردچوبه ریخته ایم می پزیم. (ماکارونی را بیش از اندازه نپزید که له شود، خیلی کم، زنده تر از حد معمول بردارید). پس از آبکش کردن کمی زیر آب سرد گرفته تا به هم نچسبند. کف قالب کمربندی مناسبی را چرب کرده کمی گوجه رنده شده که با روغن تفت داده ایم را می ریزیم و پنیرپیتزا اضافه میکنیم و سپس دور تا دور قالب و دایره وار ماکارونی ها را به شکل ایستاده می چینیم که فضای خالی ای مابین آن نباشد و کل ظرف از ماکارونی پرشود. مایه را کامل روی ماکارونی ها ریخته و خوب فشار می دهیم و یا چند بار ظرف را آهسته به زمین می کوبیم تا مایه ی درون ماکارونی و مابین آنها نفوذ کند.

 

سپس پنیر پیتزای فراوان میریزیم. قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت قرار میدهیم تا مواد به خورد هم برود و پاستا جا بیفتد و پنیر آب شود، در آخر کمی گریل می کنیم تا پنیر طلایی شود.

 

منبع: پیج شبنم ۶۹۴

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پاستا قالبی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *