---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه پاستا پنیری

روغن به مقدار لازم
قارچ ها ۵۰۰ گرم
شیر پرچرب یا خامه رقیق ۲۵۰ میلی لیتر
پاستا ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
آرد یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه
سه حبه سیر را درون روغن تفت میدهیم و بعد از روغن خارج میکنیم.
قارچ ها را اضافه کرده درب ظرف را میبندیم و بعد از پنج دقیقه آب قارچ ها را تخلیه میکنیم.
آرد را اضافه کرده و یک دقیقه سرخ میکنیم.نمک، فلفل و شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم
و میگذاریم تا بجوش آید و بعد شعله را خاموش میکنیم. پاستا را در ظرف دیگر آماده کرده و
به مواد اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم و بعد پنیر را روی مواد پخش میکنیم و ظرف را به فری
که از قبل گرم شده انتقال میدهیم و بعد از مدت ۵ دقیقه که در دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد ماند
از فر خارج میکنیم.

منبع: پیج hani_taster

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پاستا پنیری”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *