---------------------- ---------------------

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی و وانیلی

دسر پاناکوتا یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مجلس و مهمانی میباشد که می توان آن را به صورت تک نفره و یا قالبی تهیه نمود. پاناکوتا با طعم های شکلاتی، وانیلی، زعفرانی، میوه ایی و… تهیه می شود که هر یک از این طعم ها طرفداران خاص خود را دارد و اغلب با روشی مشابه تهیه می شوند. با ان حال در این مطلب به ارائه طرز تهیه دسر پاناکوتا با دو روش می پردازیم که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرند.

روش تهیه پاناکوتا وانیلی

پاناکوتا نوعی دسر ایتالیایی است که مدتی است در ایران رواج زیادی یافته است و از جمله دسر های محبوب برای پذیرایی از مهمان محسوب می گردد. این نوع دسر از خانواده پودینگ ها به حساب می آید و دستوری تقریبا مشابه با آنها دارد. در ادامه می توانید روش تهیه دسر پاناکوتا را مشاهده نمایید و بعد اقدام به تهیه این دسر ساده نمایید و در کنار خانواده نوش جان فرمایید.

ساده ترین روش تهیه پاناکوتا

مواد مورد نیاز برای دسر پاناکوتا وانیلی

شیر : دو لیوان
خامه صبحانه : ۲ قاشق سوپ خوری
ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
گلاب : به میزان دلخواه

آموزش تهیه پاناکوتا خوشمزه

طرز تهیه دسر پاناکوتا وانیلی
چند قاشق از شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و بدون هم زدن روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
حال در ظرفی جداگانه شیر سرد، خامه و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید، نیازی به جوشیدن مواد نیست، همین که خامه و شیر کاملا حل شوند کافی است. گلاب را نیز اضافه کنید و هم بزنید و بعد وانیل را اضافه کنید.
حرارت را خاموش کنید و بعد شیر حاوی ژلاتین را به مواد اصلی اضافه نمایید. حال زمان آن رسیده است که پاناکوتا را درون قالب بریزید.
قالب را کمی چرب کنید و مواد دسر را داخل آن ریخته و به مدت چهار یا پنج ساعت در یخچال بگذارید تا دسر شما آماده شود.
در صورتی که دسر را به صورت تک نفره و داخل جام سرو می نمایید، نیازی به چرب کردن ظرف نمی باشد.

طرز تهیه پاناکوتا کاکائویی

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی :
در صورتی که قصد تهیه پاناکوتا شکلاتی را دارید، طبق مراحل قبل اقدام نمایید و بعد از حل شدن خامه در شیر، شکلات رنده شده را نیز به مواد اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس ترکیب ژلاتین و شیر را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن داخل قالب مناسب بریزید. (برای این دستور و در طرز تهیه دسر شکلاتی نیاز به صد گرم شکلات تلخ دارید اما در صورتی که از شکلات معمولی استفاده می کنید بهتر است از میزان شکر کم کرده و یا آن را حذف کنید)

منبع:هنر در خانه

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی و وانیلی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *