طرز تهیه پاپ کرن کاراملی

در این مطلب با دستور تهیه پاپ کرن کاراملی مناسب سرو با قهوه و چای آشنا میشوید که میتوانید به عنوان یک دسر جدید آن را تهیه و امتحان کنید.

مواد لازم
کره ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
ذرت یک پیمانه یا ۱۰۰ گرم
نمک یک قاشق چای خوری
مواد لازم کارامل
پودر قند ۲۱۰ گرم
آب ۱۰۰ میلی لیتر
کره ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
در یک قابلمه کره و روغن را میریزیم. قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم تا روغن و کره داغ شود. سپس ذرت را داخل قابلمه میریزیم و کمی هم میزنیم تا دانه ها به روغن آغشته شود و بعد درب قابلمه را میگذاریم و حرارت را کم میکنیم تا پاپ کرن آماده شود.برای جلوگیری از چسبیدن پاپ کرن به قابلمه هر چند ثانیه قابلمه را تکان میدهیم.

وقتی صدای ترکیدن دانه ها تمام شد یعنی پاپ کرن آماده است و آنها را به یک ظرف دیگر انتقال میدهیم و روی پاپ کرن ها نمک میپاشیم.

روش تهیه پاپ کرن کاراملی

پاپ کرن ها را کنار میگذاریم و کارامل را درست میکنیم. برای تهیه کارامل مواد را از اول آماده میکنیم. قبل از تهیه کارامل یک سینی را با یک کاغذ مومی میپوشانیم.

شکر و آب را داخل تابه میریزیم و تابه را روی شعله تکان میدهیم. حرارت را روی متوسط میگذاریم و اجازه میدهیم شروع به حباب زدن کند. وقتی به رنگ کهربایی روشن درآمد کره را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مواد یک دست شود و بعد کارامل را روی پاپ کرن میریزیم و هم میزنیم تا پاپ کرن ها به کارامل آغشته شود.

حالا پاپ کرن ها را روی سینی میریزیم و پخش میکنیم و وقتی خنک شد داخل ظرف سرو انتقال میدهیم.

 

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پاپ کرن کاراملی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *