----------------------

طرز تهیه پای کدو با ادویه چای

پخت این شیرینی بسیار آسان است و مواد لازم در دستور برای پخت پای کدوی یک تا دونفره در نظر گرفته شده است.

مواد لازم
آرد چند منظوره ۲۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
نمک کمی
آب به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
ادویه چای مخلوطی دارچین،‌ زنجبیل،‌ هل از هر کدام یک قاشق چای خوری
پوره کدو ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه پرچرب ۴۰ گرم
شکر ۵۰ گرم

آموزش پخت پای کدو

آرد،‌ شکر،‌ کره و نمک را با هم مخلوط میکنیم و کمی آب به مواد اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. روی سطح کار کمی آرد میپاشیم و خمیر را روی سطح قرار داده و با وردنه صاف میکنیم.

بعد از صاف کردن خمیر،‌ قالب را روی آن میگذاریم و کمی بزرگتر از قالب،‌ خمیر را برش میزنیم. سپس خمیر را داخل قالب میگذاریم و کمی فشار میدهیم تا خمیر به کناره های قالب بچسبد و اضافه های خمیر را جدا میکنیم.

پوره کدو و زرده تخم مرغ را در یک ظرف مخلوط میکنیم و خامه را اضافه کرده و هم میزنیم و بعد ادویه و شکر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و مواد را داخل خمیر میریزیم و قالب را تکان میدهیم تا مواد داخل خمیر پخش شود.

قالب را در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. بعد از خارج کردن از فر ۳۰ دقیقه صبر میکنیم تا خنک شود و بعد پای را از قالب خارج میکنیم و با کمی خامه زده شده آن را تزیین میکنیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پای کدو با ادویه چای”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *