----------------------

طرز تهیه پواچا پنيری

پواچا، نان معروف کشور ترکیه است که انواع مختلفی دارد ولی پایه ی کار برای پخت این نان یکی است.

مواد اولیه و دستور پخت
نصف لیوان شیر ولرم به علاوه یک ق غ خوری خمیرمایه و یک ق چ خوری شکر مخلوط میکنیم
تا خمیرمایه عمل بیاد بعد داخل ظرف گودی نصف لیوان روغن مایع، دو عدد سفیده تخم مرغ،
نصف لیوان ماست، دو ق چ خوری شکر و یک ق چ خوری نمک و خمیرمایه عمل اومده رو باهم
خوب مخلوط میکنیم و بعد کم کم به آن آرد اضافه میکنیم تقریبا سه و نیم لیوان آرد استفاده میشود.

روش تهیه نان پواچا

خمیر که آماده شد درجای گرم استراحت میدهیم، تقریبا زیر یک ساعت خمیرآماده میشود و

بعد خمیر را به یازده قسمت تقسیم میکنیم و چونه درست میکنیم.در ادامه هرچونه را که کمی

به کره اغشته شده وسطش پنیر لبنه و جعفری خرد شده میریزیم وبعد یک تا می زنیم و رول

می کنیم و در قالب کمربندی کنارهم می چینیم و زرده تخم مرغ رویش میزنیم و در دمای

۲۰۰درجه ازقبل گرم شده میگذاریم تا بپزد. وقتی خوب طلایی شد از فر خارج می کنیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پواچا پنیری”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *