---------------------- ---------------------

طرز تهیه پیتزا باگت

تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و شما می توانید هر مواد دلخواهی را داخلش بریزید. پیشنهاد‌هایی که ما در این مطلب مطرح می کنیم نباید محدودتان کند و شما می توانید جسورانه طعم های مختلف را در این پیتزا امتحان کنید.

مواد لازم برای۴ نفر
نان باگت ۲ عدد
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
پنیر پیتزا (موزارلا) به مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) در صورت تمایل به مقدار لازم
ریحان تازه ۱ دسته
گوجه فرنگی ۵ عدد
زیتون حلقه شده ۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
سوسیس ۱۰۰ گرم

روش تهیه پیتزا باگت

طرز تهیه
پیاز را در کمی روغن با زردچوبه تفت دهید. گوشت را هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت دهید.سپس نان‌ها را از وسط نصف کنید. در آن کمی سس بریزید تا رویش را کاملا بپوشاند. بعد هم رویش پنیر بریزید و موادی که می خواهید به آن اضافه کنید را هم بریزید.

روی یکی فقط پیاز، روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی، ریحان و زیتون… به شکل‌های مختلفی بچینید و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر بگذاریم.

این پیتزا فقط کافی است در حدی در فر بماند که پنیرش آب شود و رویشان طلایی شود. اگر بیشتر بگذارید بمانند نان ها خشک خواهد شد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پیتزا باگت”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *