----------------------

طرز تهیه پیده گوشت غذای سنتی ترکیه

پیده یا پیتزا ترکی یک غذای سنتی در کشور ترکیه است.

مواد لازم برای خمیر
آرد ۵۰۰ گرم
حبه قند ۴ عدد
خمیر مایه دو قاشق غذاخوری
آب ولرم یک لیوان
نمک یک قاشق چای خوری
تخم مرغ دوعدد زرده و سفیده جدا

مواد لازم برای داخل خمیر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز یک عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
جعفری تازه ۵ شاخه
نمک و فلفل به مقدار لازم

غذای مخصوص کشور ترکیه

طرز تهیه:
ارد را در ظرفی ریخته وسط ارد را به خالی و گود میکنیم.در یک ظرف دیگر مایه خمیر را با حبه قند ها و اب ولرم مخلوط نموده تا این که مایه خمیر فعال شود و پف کند.

بعد این مایه خمیر را کم کم در وسط آرد که گود کرده بودیم میریزیم.سپس نمک و سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کرده و ورز داده و به خمیربه مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدهیم.

پیاز را رنده کرده به گوشت اضافه میکنیم، همچنین فلفل خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه میکنیم .

جعفری، نمک و فلفل سیاه وادویه هایی مثل زردچوبه، دارچین و سیر رنده شده نیز میشود اضافه کرد.در اخر دو قاشق غذاخوری اب سرد اضافه کرده و مواد را به هم میزنیم.

از خمیر چونه هایی به اندازه ی لیمو برداشته و به شکل قایق در سینی چرب شده فر باز میکنیم و از مواد میانی رویش خیلی نازک پهن میکنیم.

کناره های خمیر را با زرده تخم مرغ اغشته نموده و سپس سینی را به فر داغ شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد منتقل میکنیم.

وقتی رویشان سرخ شد پخته شده است.میتوانید به دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پیده گوشت غذای سنتی ترکیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *