طرز تهیه پیراشکی پیتزا

این غذا به علت داشتن نان کم حجم کالری کمتری نسبت به پیتزا دارد به طوری که اگر یک بار آن را امتحان کنید متوجه خواهید شد چقدر سبک تر از یک پیتزا با همین مقدار مواد است.

نان پیراشکی ۴ عدد
سوسیس یک عدد
پیاز یک عدد کوچک
۱/۴ فلفل دلمه
قارج ۴ عدد کوچک
روغن یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم

خمیر پیراشکی

دستور پخت پیراشکی پیتزا
سوسیس را رنده میکنیم.قارچ ها را برش زده و تفت میدهیم تا آبشان گرفته شود.

پیاز و فلفل دلمه را ریز میکنیم و کمی تفت میدهیم تا آبشان گرفته شود و بعد روغن را اضافه و ۲ دقیقه با روغن تفت میدهیم.

سینی فر را چرب میکنیم و فر را در دمای ۲۲۰ درجه میگذاریم تا گرم شود.

خمیر پیراشکی را از سلفون آن جدا کرده و در دست میگیریم و کمی از مواد را داخل آن ریخته و در آخر پنیر پیتزا میریزم.

خمیر را از وسط تا میزنیم و کمی انگشت خود را خیس کرده و لبه های خمیر را به هم میچسبانیم.

پیراشکی ها را داخل سینی چیده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم.

نکته:میتوانید از تخم مرغ برای چسباندن لبه های خمیر پیراشکی به هم استفاده کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پیراشکی پیتزا”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------