طرز تهیه پیراشکی کرمدار

مواد لازم پیراشکی
مایه خمیر ۱ ق س
شکر ۹۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
ماست ۱/۲ پیمانه
آرد تقریبا ۵۰۰ گرم

مواد لازم کرم پیراشکی
آرد نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
آب ۲ پیمانه
وانیل کمی

روش تهیه پیراشکی کرم دار

یک قاشق چای خوری شکر را داخل شیر ولرم میریزیم .دمای شیر حتما باید ۳۸ درجه باشد.

مایه خمیر را روی شیر میپاشیم و درب آن را میگذاریم تا پف کند. بقیه شکر ، تخم مرغ ، وانیل و ماست را با قاشق مخلوط میکنیم و بعد مخمر رو که کمی کف کرده اضافه مینماییم.

اصلا هم نمیزنیم و آرد را که از قبل الک کردیم ، کم کم روی مواد میریزیم و با دست مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود.

بعد خمیر را در یه ظرف بزرگ میگذاریم و روی آن را با نایلون میپوشانیم تا هوا داخلش نرود.

به مدت یک ساعت و نیم به خمیر استراحت داده و بعد از این مدت ، پف خمیر را با انگشتانمان میگیریم و اگر چسبنده بود ،کمی آرد به آن اضافه میکنیم و با وردنه به ضخامت ۱ سانت ، پهنش مینمایم . سپس با قالب گرد یا لیوان قالب میزنیم .

روی یک سینی آرد میپاشیم و خمیر های قالب زده را درون سینی میچینیم.

روی خمیرهای قالب زده رو با پارچه میپوشانیم و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه به آنها استراحت میدهیم تا ضخامتشان دوبرابر شود یعنی به ۲ سانت برسد .

استراحت دوم خیلی مهم است، چون اگر این استراحت نباشد، پیراشکی پف میکند ولی داخلش خمیر میماند.

بعد خمیرها رو به ترتیب و به آرامی ، با کاردک از سینی جدا میکنیم و درون روغن داغ ولی با حرارت متوسط ، میندازیم . بطوریکه شناور باشد و سریع با قاشق ، روغن داغ روی آن میریزیم .

طرز تهیه کرم پیراشکی به این صورت است که تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا مثل فرنی شود.بهتر است آرد را دو بار الک کنید تا گلوله نشود.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پیراشکی کرمدار”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------