----------------------

طرز تهیه چیزکیک هندوانه ای

در این مطلب طرز پخت چیز کیک هندوانه را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم
شکر:۲۳۰ گرم
آرد:۳۰۰ گرم
اسفناج خام پوره شده: ۱پیمانه پر
تخم مرغ: سه عدد(از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید)
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه
شیر :نصف پیمانه
بیکینگ پودر:دو قاشق چای خوری
پودر هل: یک قاشق چای خوری
وانیل: یک سوم قاشق چای خوری

مواد لازم قسمت پنیری کیک
خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه:۱۵۰ گرم
پودر قند:۵ قاشق غذاخوری
وانیل: کمی
پودر ژلاتین:یک قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی سبز و قرمز:کمی

طرز پخت چیز کیک هندوانه ای

روش تهیه چیز کیک هندوانه:
برگ های اسفناج را همراه با روغن مایع داخل غذاساز بریزید و اجازه دهید تبدیل به پوره شود.

شکر،تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن خوب هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.

بعد شیر را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه هم بزنید، سپس پوره اسفناج را اضافه نمایید و هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، قالب کیک خود را چرب نمایید و مواد را درون قالب ریخته داخل فر بگذارید تا ۳۵ الی ۴۵ دقیقه پخته شود.

برای تهیه قسمت پنیری کیک ابتدا پنیر را با همزن بزنید و بعد ۱۵۰ گرم از خامه،۴ قاشق پودر قند و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

پودر ژلاتین را روی سطح کمی آب بپاشید و روی بخار قرار دهید تا شفاف شود، بعد به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.حالا از این مایع یک لایه روی کیک بریزید و برای لاله ی دوم رنگ قرمز را اضافه کنید و هم بزنید.

سپس مواد را از بالا روی مرکز کیک بریزید تا به شکل دایره پخش شود.

۱۰۰ گرم خامه را با رنگ سبز و ۱ قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید و دور کیک را با آن تزیین نمایید.به جای هسته هندوانه هم از تکه های شکلات استفاده نمایید.

کیک را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه چیزکیک هندوانه ای”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *