----------------------

طرز تهیه کتلت هویج و گوشت

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
هویج ۲ عدد بزرگ
پیاز ۲ عدد
فلفل سیاه، زرد چوبه و نمک به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم

روش تهیه کتلت گوشت و هویج

روش تهیه کتلت هویج درست مثل کتلتهای معمولی است و فقط باید از مقدار سیب زمینی کم نمایید و بجای آن هویج اضافه کنید.

مزه هویج داخل این کتلت محسوس نیست و اصلا شیرین نمیشود.

گوشت چرخ کرده را همراه سیب زمینی، هویج و پیاز رنده شده مخلوط میکنیم.

بعد ادویه جات شامل فلفل سیاه، زرد چوبه و نمک را همراه کمی هم پودر سوخاری اضافه کرده و مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.

سپس درون تابه روغن سرخ کردنی ریخته و کتلتها را با دست فرم میدهیم و داخل روغن سرخ میکنیم.

دقت شود اول شعله گاز کمی زیاد باشد تا روی کتلتها خودش را بگیرد و بعد شعله را کمی کمتر میکنیم و وقتی یک طرف کتلتها طلایی شد بر میگردانیم و طرف دیگر را سرخ میکنیم.

اینکار برای این است که سریع روی کتلتها سرخ شود و روغن داخلشان نفوذ نکند و در نتیجه کمتر به خودش روغن بگیرد.

دقت کنید وقتی روی کتلتها کمی خودش را گرفت زیر شعله رو ملایم تر کنید تا کتلتها مغز پخت شود .

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کتلت هویج و گوشت”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *