---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه کوفته ریزه با سس انار

مواد لازم
نیم کیلو گوشت گوسفند
نیم کیلو پیاز
یک عددتخم‌ مرغ : یک عدد پودر نان باگت
فلفل
سماق، نعنا خشک
گشنیز خرد شده، ادویه کاری، پاپریکا، نمک
کره و یا روغن برای سرخ کردن

 

مواد لازم برای سس
رب انار خانگی: ۱/۲پیمانه
آب گوشت: دو پیمانه
سماق: ۱/۲ق چ نمک
فلفل به مقدار لازم
شکر قهوه‌ای یا شکر معمولی دو تا سه ق غ ( بسته به زائقه شما)
آرد ذرت: دو ق غ
پاپریکا : ۱/۲ق چ
گشنیز تازه خرد شده : ۱/۲ ق غ
انار دون شده مقداری

 

کوفته قلقلی با سس انار

طرز تهیه
در ابتدا گوشتهای چرخ کرده (اگر گوشت چرخ شده است که مرحله بعد را شروع می کنیم.)و کنار می گذاریم. پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ، پودر باگت، نعنا و گشنیز،و تمامی ادویه های ذکر شده را به گوشت اضافه می کنیم. مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم تا با هم مخلوط شوند.

 

از گوشت تهیه شده به اندازه گردو یا مقدار کوچک تر برداشته و به صورت کوفته های ریز در می آوریم و کنار می گذاریم. در مرحله ی بعد کوفته ها را سرخ می کنیم.

 

مرحله بعد تهیه سس کوفته است. رب انار و آب گوشت و ما بقی مواد(به جز دانه انار و گشنیز) را با هم مخلوط کرده و مدام هم می زنیم تا سس درست شود. سس به دست آمده را به کوفته ها اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا سس با کوفته ها به خوبی مخلوط شود.در نهایت و پنج دقیقه مانده به پایان پخت دانه های انار و گشنیز را اضافه می کنیم. پس از انکه سس غلیظ شد غذا آماده سرو است.

 

منبع: پیج خانم سمیه خلیلی

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کوفته ریزه با سس انار”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *