----------------------

طرز تهیه کوفته نان غذای ترکی

کوفته ی نان یکی از غذاهای مردم ترکیه است که با ماست سرو میشود.

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده برای کوفته
۳ قاشق غذاخوری کره
۴ قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی
۳ قاشق غذاخوری خمیر خرد شده داخل نان حجیم(یا آرد سوخاری)
یک پیاز رنده شده
۶ عدد گوجه ریز تزئینی(ترجیحا با ساقه)
کمی زیره
یک قاشق رب گوجه فرنگی
مقداری آب
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم

نصف یا یک نان حجیم شده را به صورت مکعبی های کوچک برش بزنید.داخل سینی فر روی کاغذ مخصوص بریزید، روی نان ها روغن زیتون و نمک ریخته و داخل فری که از قبل در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا برشته شود.

طرز تهیه غذای ترکی

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نان خرد شده، کمی نمک و فلفل سیاه ، زیره و کمی روغن(اگر گوشت شما چربی زیادی دارد لازم نیست) را درون ظرف بزرگی ریخته و ورز بدید.بعد به صورت کوفته های کوچک درآورید.ماهیتابه تنوری را روی شعله متوسط با کمی روغن گرم کنید و کوفته ها را روی آن بگذارید.

گوجه ها هم در کنار کوفته ها داخل ماهیتابه سرخ کنید.وقتی یک طرف کوفته ها سرخ شد، برگردانید تا آن طرف هم خوب سرخ شود.

برای تهیه سس، کره را داخل یک ماهیتابه گود بریزید و منتظر بمانید تا ذوب شود، رب گوجه فرنگی را داخل کره ریخته و تفت بدهید.بعد آب گوجه را اضافه کنید و وقتی که جوشید سس آماده است.

طرز تهیه کوفته گوشت چرخ کرده

نان ها را از فر در بیاورید همراه با گوجه سرخ شده و کمی ماست داخل ظرف سرو بچینید.نصف سس را روی نان ها بریزید.کوفته ها را روی نان ها بچینید و نصف دیگر سس را روی کوفته ها بریزید.

نکته ها:
زیره اختیاری است و اگر دوست ندارید میتوانید نریزید.
بهتر است برای گوشت چرخ کرده از مقدار ۷۰ درصد گوشت گاو و ۳۰ در صد گوشت بره استفاده کنید.

اختصاصی مجله قو(کپی با ذکر نام و لینک “سایت قو” مجاز است)

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کوفته نان غذای ترکی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------