طرز تهیه کولی بیج نان شیرینی گیلان

کولی بیج نان یا کیک تابه ای، شیرینی محلی گیلان است که با کدو تنبل تهیه میشود.

مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شکر یک لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۳ قاشق غذا خوری
کدو تنبل یا حلوایی پخته شده ۳۰۰ گرم

طرز تهیه شیرینی با کدو تنبل

طرز تهیه
ابتدا کدوی پخته شده را در پیاله ای بزرگ با چنگال خوب له میکنیم، سپس دوعدد تخم مرغ را به کدو اضافه کرده و خوب هم میزنیم.بعد شکر، بیکینگ پودر، وانیل و ماست را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم.در آخر آرد را کم کم بروی مواد بریزید و خوب هم بزنید.حالا در ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود.هر بار با قاشق غذا خوری مقداری از مایه را بردارید و درون روغن سرخ کنید.وقتی خوب سرخ شد از ماهیتابه خارج کرده و روی دستمال قرار بدهید تا روغن آن گرفته شود.

نکته ها
اگر کدو شیرین باشد این مقدار شکر کافیست ولی اگر نبود میتوانید شکر بیشتری اضافه کنید.
میتوانید شکر را در کمی آب گرم حل کرده و بعد به مواد اضافه نمایید.

اختصاصی سایت قو

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کولی بیج نان شیرینی گیلان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------