---------------------- ---------------------

طرز تهیه کیک اسفنجی پایه بیشتر کیکهای تولد

اگر میخواهید یک کیک تولد عالی درست کنید، میتوانید یک کیک ساده و اسفنجی بپزید،با این کار تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته اید. در کل پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی دوباره طرز تهیه آن را مرور می کنیم.

مواد مورد نیاز برای کیک اسفنجی ساده :
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد : ۲ پیمانه
شیر :۱ پیمانه
شکر :یک پیمانه
روغن مایع : ۲/۳ پیمانه
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر :۲ قاشق مرباخوری

روش تهیه کیک اسفنجی ساده :
اول زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ ها را از هم جدا میکنیم. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب میزنیم تا فرم گرفته، سفید شود و با برگرداندن ظرف از آن نریزد، سپس آن را در یخچال میگذاریم.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم زده تا سفید و کش دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم.

در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک میکنیم، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه مینمایم. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کرده و مواد را به حالت دورانی هم میزنیم.

دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

مایه کیک را داخل قالب مخصوص کیک که قبلاً چرب کرده‌ایم میریزیم و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود.

بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر بیرون آورده و صبر میکنیم تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون می آوریم. بعد از آنکه کیک خنک شد، می توانیم کیک را با خامه و میوه تزیین کنیم.

نکته ها :
قبل از پخت و آماده کردن کیک باید ظرف ها خشک و تمیز باشند.
تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کیک اسفنجی پایه بیشتر کیکهای تولد”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *