طرز تهیه کیک خرما

مواد لازم برای تهیه ی کیک خرما

بیسکویت ساده :۲۲۵ گرم
خرمای بدون هسته خرد شده:۷۵ گرم
کره ی پاستوریزه:نصف پیمانه(۷۵ گرم)
شربت(بار): ۲ قاشق غذاخوری
شکلات شیری یا کاکائویی: ۱۵۰ گرم
کشمش: ۷۵ گرم

روش تهیه کیک خرما

کیک خرمایی

یک ظرف مربع شکل،به ابعاد ۱۸ سانتیمتر را فویل پیچیده و بیسکویت را در نایلون قرار داده سپس با استفاده از یک وردنه به خوبی خرد نمایید.(برای این کار میتوانید از خردکن نیز استفاده نمایید)

شربت و کره را روی حرارت گذاشته تا کره کاملا ذوب شود و همراه بیسکویت خرد شده،خرما و کشمش به خوبی با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه ی کیک خرما

مواد را داخل ظرف آماده شده بریزید و با یک قاشق سطح آن را فشرده نمایید.برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد.در این فاصله،شکلات را با بخار آب(روش بن ماری)ذوب کنید.

آموزش روش بن ماری

سپس شکلات آب شده را روی سطح کیک بریزید و سطح آن را با چاقو صاف نمایید و اجازه دهید خنک شده و شکلات بسته شود.
کیک را از ظرف خارج نمایید و تکه تکه برش بزنید و در ظرف بچینید و سرو نمایید.

نکته ی تغدیه ای:

انرژی کل این کیک ۲۵۰۰ کیلو کالری میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کیک خرما”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *