---------------------- ---------------------

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

این کیک کمی نپخته است مثل برانی، بیرون این کیک ترد و داخل آن نرم و چسبناک میباشد. بهترین زمان سرو این کیک وقتی است که گرم باشد.

مواد لازم
شکلات تخته ای یک عدد
کره ۱۰۰ گرم
شکر دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
آرد دو قاشق غذاخوری
پودر قند کمی

شکلات را خرد میکنیم و به روش بن ماری آن را آب میکنیم. بعد کره و شکر را در ظرفی میریزیم و آنقدر هم میزینم تا شبیه کرم شود. سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه میکنیم و بعد آرد را اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب مواد مخلوط شوند و در قدم بعدی شکلات آب شده را به مواد اضافه میکنیم و هم زدن را ادامه میدهیم.

روش تهیه کیک خیس

دو قالب تک نفره برای پخت کیک آماده میکنیم و داخل آنها را با روغن چرب مینماییم و کمی شکر داخل قالب میریزیم و قالب را میچرخانیم تا شکر به فضای داخلی قالب بچسبد.( این کار باعث ترد تر شدن قسمت بیرونی کیک میشود و از چسبیدن خمیر به قالب نیز جلوگیری میکند.)

خمیر را درون یک قیف ریخته و به کمک قیف داخل قالب می ریزیم و قالب را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم.

آموزش پخت کیک خیس

بعد از پخت از فر بیرون می آوریم و ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا کمی سرد شود و سپس یک چاقو یا کاردک را دور کیک میچرخانیم تا به راحتی از قالب جدا شود.در مرحله ی بعدی ظرف سرو را روی قالب میگذاریم و قالب را درون ظرف بر میگردانیم. کیک را با کمی پودر قند تزیین کرده و سرو میکنیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کیک خیس شکلاتی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------