---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه کیک زردآلو

مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم(به جای کره حیوانی میتوانید از کره گیاهی یا مارگارین استفاده کنید)
تخم مرغ ٣ عدد
شکر ٣/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر ٣ ق غ
آرد ۱ پیمانه+٣ ق غ
نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری(نشاسته ذرت در این دستور قابل جایگزینی یا حذف نیست)
بیکینگ پودر ٢ ق م
نمک ۱ پَنس( مقداری که بین دو انگشت شست و اشاره جا میشود)
زردآلو حدود ٣۰۰تا ۴۰۰ گرم

طرزتهیه کیک زردآلو

طرز تهیه:
همه مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.قالب گرد ٢۵ سانت یا مستطیل٢۰*٣۰ را چرب و در صورت نیاز آردپاشی کرده یا کاغذ روغنی بیندازید. فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

کره و شکر رو ۵دقیقه با دور تند همزن زده تا سبک و روشن شود.بعد روغن مایع را اضافه و ٢ دقیقه با دور تند همزن بزنید.سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و هر تخم مرغ را ۱دقیقه با دور تند همزن بزنید و با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید.

سپس شیر را اضافه و ٢دقیقه دیگر هم بزنید.آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و نمک رو مخلوط ودو یا سه بار الک کنید.مخلوط آرد را در ٣مرحله اضافه و آرام مخلوط کنید.

نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و یکنواخت پخش کنید. مقداری از زردآلوهای تکه تکه شده را روی مایه کیک ریخته و باقی مانده مایه کیک را روی آنها پخش کنید.و بقیه زردآلوهای نصف شده را روی سطح کیک بچینید.

قالب را برای مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود در فر قرار دهید و البته اگر از قالب گرد استفاده میکنید امکان دارد تایم پخت طولانی تر شود که کاملا طبیعی است.

میتوانید بعد از خنک شدن کیک روی آن مقداری پودر قند بپاشید.

منبع: پیج سعیده اکبرزاده

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کیک زردآلو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *