طرز تهیه کیک شکلاتی و گیلاس

این کیک خوشمزه را علاوه بر گیلاس میتوانید با انواع میوه ها نیز درست کنید.

مواد لازم مایه کیک شکلاتی
۳/۴ پیمانه کره ی نرم شده
یک و نیم پیمانه شکر
۴ عدد تخم مرغ درشت
۱/۴ قاشق چای خوری عصاره وانیل
یک پیمانه شیر
یک و نیم پیمانه آرد سفید الک شده
نصف پیمانه پودر کاکائو
۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری نمک

مواد لازم برای خامه کیک
یک پیمانه کره ی نرم شده
۴۸۰ گرم پنیر خامه ای
۴ پیمانه خاک قند
نمک به مقدار لازم
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
گیلاس به مقدار لازم

طرز تهیه کیک شکلاتی
کره و شکر را در یک ظرف بزرگ ریخته و با همزن مخلوط میکنیم.بعد به مخلوط تخم مرغ ها و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره با همزن هم میزنیم.شیر را اضافه کرده و هم میزنیم.

در ظرفی دیگر آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم و این مخلوط را به مایه کیک اضافه میکنیم و با یک قاشق کمی هم میزنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند.دقت کنید که این مایه را نباید زیاد هم زد.

کیک کاکائو وگیلاس

سپس گیلاس خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.

مواد را در سه قالب هم اندازه ۸ اینچی که کف قالب ها را با کاغذ پوستی پوشانده ایم به طور مساوی میریزیم و در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار میدهیم تا به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه پخته شوند.

تست پخت کیک به این صورت است که یک خلال دندان را داخل کیک میزنیم اگر مایه کیک به خلال نچسبید کیک پخته است.

طرز تهیه خامه کیک گیلاس
داخل ظرف همزن، کره و پنیر خامه ای را ریخته و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا پفکی و سبک شود.بعد خاک قند، کمی نمک و عصاره وانیل را اضافه کرده و مخلوط را هم میزنیم.در این مرحله خامه آماده است.

کیک شکلاتی و گیلاس

بعد از خنک شدن کیک ها، روی آنها را با یک چاقوی بلند دندانه دار صاف میکنیم.یکی از کیک ها را به عنوان لایه ی زیرین کار قرار میدهیم و روی آن خامه ریخته و با یک کاردک خامه را تا لبه ها صاف میکنیم.

گیلاسهایی که از قبل از وسط نصف کرده ایم و هسته آنها را خارج نموده ایم روی خامه میچینیم.لایه دوم کیک را گذاشته و دوباره خامه و گیلاس را روی آن اضافه میکنیم.

سپس لایه سوم را قرار میدهیم و بقیه خامه را درون قیف ریخته و روی کیک را با خامه و گیلاس تزئین میکنیم.

اگر میخواهید کیک را در یخچال برای چند روز نگه دارید، سطح بیرون کیک را هم خامه بزنید تا کیک خشک نشود.

مطلب اختصاصی مجله قو(کپی با ذکر نام و لینک سایت قو مجاز است)

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کیک شکلاتی و گیلاس”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------