طرز تهیه کیک کشمشی

مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی

کره پاستوریزه: یک و یک دوم پیمانه(۲۵۰ گرم)
شکر: یک و یک سوم پیمانه (۲۵۰ گرم)
تخم مرغ : ۳ عدد
رنده ی پوست پرتقال یا لیموترش:۲ قاشق چای خوری
وانیل شکری:یک چهارم قاشق چای خوری
آرد سفید گندم: ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)
بیکینک پودر: ۲ قاشق چای خوری
شیر پرچرب پاستوریزه : یک پیمانه (۱۶۰ گرم)
کشمش پلویی: ۲ پیمانه(۳۰۰ گرم)

روش تهیه کیک کشمشی

کیک کشمشی خوشمزه

در ظرف مناسبی،کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود.تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و با همزن برقی خوب بزنید.

روش تهیه ی کیک کشمشی

رنده ی پوست پرتقال یا لیمو ترش را بیفزایید،شیر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.بیکینگ پودر و آرد را با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.در آخر کشمش را بیفزایید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.در قالب مخصوص کیک،(مربع شکل به ابعاد ۲۰ سانتیمتر)کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را با روغن چرب کنید و مایه ی کیک را داخل آن بریزید،سطح آن را صاف نمایید و در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت ۶۵ الی ۷۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود.پس از پخت،از فر خارج کرده،بعد از ۲۰ دقیقه از قالب خارج کنید و سرو نمایید.

نکته ی تغذیه ای:کالری این کیک ۵۱۰۰ کیلوکالری میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه کیک کشمشی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------