---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی آش آلو یزدی

مواد لازم برای تهیه ی آش آلو یزدی
نیم کیلو سبزی آش
۱ کیلو آلو
۱۰۰ گرم لپه
۲۰۰ گرم برنج
۱ قاشق سوپخوری نعناع خشک
زردچوبه،نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش آلو یزدی:
۶ پیمانه آب در یک ظرف تقریبا بزرگ میریزیم و روی شعله قرار داده تا آب جوش بیاید.بعد از این که آب جوش آمد شعله را کم کرده و لپه و برنج را در ظرف میریزیم.(برنج را حداقل ۲ ساعت و لپه را ۱۲ ساعت قبل از اضافه کردن بگذارید تا خیس بخورد).بعد از اینکه کمی مواد جوش خورد سبزی آش را اضافه میکنیم.
در ظرف جداگانه ای پیاز را سرخ کرده و در آخر آلوها را اضافه کرده تا کمی تفت بخورد.این مواد را نیز به برنج و لپه اضافه میکنیم.در ظرف دیگری زردچوبه و فلفل را با روغن تفت میدهیم تابوی خامی آنها از بین برود وبعد به آش اضافه میکنیم. در آخر آش را با نعناع داغ تزئین میکنیم.
نکته: این مقدار مواد مناسب تهیه ی آش برای ۳ نفر الی ۴ نفر میباشد.

 
برگرفه از صفحه ی اینستاگرام
ashpazi_khas_tak

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی آش آلو یزدی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *