طرز تهیه ی حلوا با آرد سنگک

آشپزی, دسر بازدیدها: 397 ۰

مواد لازم براز تهیه ی حلوا با آرد سنگک

آرد گندم(سنگک) : ۷۵۰ گرم
مخلوط روغن مایع و جامد : نیم کیلو
شکر : ۷۵۰ گرم
زعفران سایییده شده : ۱ قاشق چای خوری
آب : ۳ لیوان (۷۵۰ میلی لیتر)
گلاب : ۱ لیوان (۲۵۰ میلی لیتر)
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذاخوری

روش تهیه حلوا با آرد سنگک

ابتدا آرد را در تابه بریزید،روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و ملایم هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن به مشام برسد.سپس روغن را اضافه کرده و تفت دهید تا به رنگ خرمایی روشن درآید.
در این فاصله شکر، آب و گلاب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.

آموزش تهیه ی حلوا با آرد سنگک

زعفران را با کمی آب جوش دم کنید.شربت را در دو مرحله کم کم به آرد سرخ شده اضافه کنید.در نهایت زغفران و هل را بیافزایید تا رنگ و طعم دلخواه به دست آید.
حلوای تهیه شده را در تابه تکان دهید تا کمی براق شود(به اصطلاح به روغن بیفتد).سپس در ظرف بریزید،تزیین کرده و سرو کنید.

دستور تهیه حلوا با آرد سنگک

نکته:
سعی کنید از تابه ی آلومینیومی یا مسی استفاده کنید.

در تهیه ی حلوا باید به مایه ی حلوا دقت کنید که نه زیاد شل باشد و نه زیاد سفت اگر حلوا سفت شود،لطافت خود را از دست داده و خشک میشود.

پیشنهاد:
برای تهیه حلوا میتوانید از آرد سفید (بدون سبوس) نیز استفاده کنید.آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا حلوایی به رنگ زرد روشن داشته باشید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی حلوا با آرد سنگک”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------