طرز تهیه ی حلوا زنجبیلی

آشپزی, دسر بازدیدها: 204 ۰

مواد لازم برای تهیه حلوا زنجبیلی:

آرد سفید : ۴۰۰ گرم
روغن مایع : ۱۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۳۰۰ گرم
زنجبیل : ۳۰ گرم
هل پودر شده : یک قاشق مرباخوری
پودر پسته : برای تزئین

طرز تهیه ی حلوا زنجبیلی:

آرد را در تابه حرارت بدهید تا بوی خاما آن گرفته شود،آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
روغن مایع و کره را با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود؛
آرد را اضافه نموده، کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید؛پودر قند،هل و زنجبیل را اضافه کرده و خوب هم زده تا مواد به خورد هم برود.

میتوانید حلوا را به شکل دلخواه تزئین و سرو نمایید یا اینکه قالبی را چرب نموده حلوا را در آن ریخته و رویش را با پودر پسته تزئین کنید،پس از اینکه حلوا خودش را گرفت و سرد شد آن را برش داده و در ظرف مورد نظر بچینید.

دستور تهیه حلوا زنجبیلی

نکته تغدیه ای: این دسر به دلیل اینکه شیرین و خانگی است،مصرف آن با چای و شیرگرم لذت بخش است،ولی توجه کنید در مصرف آن زیاده روی نشودچون حاوی قند،آرد و چربی میباشد.در عین حال این حلوا حاوی زنجبیل نیز میباشد و زنجبیل گیاهی است که اثر ضد تهوع دارد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی حلوا زنجبیلی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *