----------------------

طرز تهیه ی خاگینه تبریزی

مواد لازم برای تهیه خاگینه تبریزی

تخم مرغ : ۲ عدد
شیر پاستوریزه: ۴ قاشق غذاخوری
آرد گندم: نصف پیمانه
بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
زعفران ساییده : یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین:نصف قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی : نصف قاشق چای خوری
روغن مایع سرخ کردنی: به میزان لازم
پودر هل :نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف قاشق چایخوری
شربت(بار): ۲۵۰ الی ۳۰۰ میلی گرم
مغز گردوی خرد شده: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل یا پسته : ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه خاگینه تبریزی

طرز تهیه خاگینه تبریزی

تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کمی بزنید،شیر را اضافه کرده،بیکینگ پودر و آرد را کم کم روی مایع الک کنید و مخلوط نمایید(تا گلوله نشود) سپس،کمی زعفران، پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه کنید
در تابه ی تفلون مقداری روغن بریزید تا گرم شود و با قاشق غذاخوری از مایه در روغن ریخته و سرخ کنید.هر دو طرف آن که طلایی شد، روغن اضافی آن را بگیرید، در شربت قرار دهید تا کمی شربت بخورد آن برود، از شربت خارج نموده و در صافی قرار دهید.سپس در دیس بچینید و از مخلوط دارچین،پودر گل محمدی،زنجبیل و پودر هل روی آن بپاشید و با گردو ،پودر پسته یا نارگیل خاگینه را تزئین و سرو نمایید.

آموزش تهیه شربت خاگینه تبریزی

برای تهیه شربت، ۲ پیمانه شکر را با ۱ پیمانه آب و دو پر جوهر لیمو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار داده تا جوش بیاید.
پس از ۴ الی ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید و ۱ الی ۲ قاشق چای خوری زعفران حل شده در آب به شربت اضافه کنید.

پیشنهاد: برخی برای تهیه خاگینه از ماست استفاده میکنند.در صورت تمایل میتوانید به جای شیر از ماست پاستوریزه ی شیرین استفاده کنید.میتوانید خاگینه را به طوریکجا در تابه بریزید و سرخ کنید سپس به فرم دلخواه برش داده و سرو نمایید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی خاگینه تبریزی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *