---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی خورشت به

مواد لازم برای تهیه خورش به

گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان نیم کیلو
پیاز خرد شده ۱ عدد
به یک کیلو
شکر ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردن ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه خورشت به:

مقداری روغن در ظرف مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود .سپس گوشت را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید ۲ یا ۳ لیوان آب اضافه نموده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شود.
در این فاصله به را پوست گرفته، چهار قاچ کنید ،دانه های آن را جدا کرده و به قطعات نسبتاً ضخیم برش دهید .در تابه کمی روغن بریزید به را در آن تفت دهید و در اواخر پخت به را به گوشت اضافه کنید. (توجه داشته باشید به نباید زیاد له شود). رب گوجه فرنگی را نیز در کمی روغن تفت داده و به همراه شکر، آبلیمو، زعفران به خورش بیافزایید ،اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیافتد.

آموزش تهیه ی خورشت به

پیشنهاد: در صورت تمایل می توانید خورش به را با لپه نیز تهیه نمایید در این صورت ۱۰۰ گرم لپه را کمی با روغن تفت داده و به گوشت اضافه کنید.

نکته تغذیه ای :

* انرژی کل این غذا ۲۶۶۰ کیلوکالری می‌باشد.

 

اختصاصی قو

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی خورشت به”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *