طرز تهیه ی خورش آلو اسفناج

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج

گوشت مغز ران یا ماهیچه ی خرد شده: نیم کیلو
پیاز خلال شده: ۱ عدد متوسط
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
اسفناج خرد شده : یک و نیم کیلو گرم
آلو : ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زعفران: به میزان لازم

روش تهیه خورش آلو و اسفناج

در ظرف مناسبی،مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود ، گوشت را اضافه کرده تفت دهید لیوان آب به آن اضافه کنید تا گوشت بپزد اسفناج را در بقیه روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود و همراه با آلو( که از ۳ الی ۴ ساعت قبل در آب خیس کرده اید )نمک، فلفل و زعفران را به گوشت پخته شده اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیافتد.

پیشنهاد:
در صورت تمایل می‌توانید با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده کوفته ریزه درست کنید و در روغن تفت دهید و همراه اسفناج تفت داده شده بپزید و در اواسط پخت آلو را اضافه کنید.

دستور پخت خورشت آلو اسفناج

نکته تغذیه ای:

*در صورتی که تمایل داشتید خورش طعم ترش و شیرین بیشتری داشته باشد در انتهای پخت ۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه و یک قاشق غذاخوری شکر رابه خورش اضافه کنید دو یا سه جوش که زد خورش آماده است.

* آلوی خیس کرده را همراه با اسفناج به خورش اضافه کنید اگر آلو خیس نکرده باشد اول آلو را اضافه کنید سپس اسفناج را اضافه نمایید تا رنگ اسفناج تیره نشود اگر اسفناج زیاد بپزد تیره می شود.

*انرژی کل این غذا ۲۸۰۰ کیلو کالری است.

نکته تکمیلی:

مقدار مواد لازم اعلام شده مناسب تهیه ی این غذا برای ۵ یا ۶ نفر میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی خورش آلو اسفناج”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------