---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی دسر شکلاتی ژله ای

آشپزی, دسر بازدیدها: 105 ۰

مواد لازم برای لایه تیره دسر
پودر کاکائو به مقداری که مایع تیره شود
پودر ژلاتین:دوازده گرم (یک و نیم قاشق سوپ خوری)
شکر چهار قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای:پنجاه گرم
آب سرد:نصف لیوان
آب جوش:یک و نیم لیوان
مواد لازم برای تهیه ی لایه روشن
پودر کاکائو مقداری که رنگ مایع روشن تر از لایه قبل شود
ژلاتین دوازده گرم
شیر:یک و نیم لیوان
آب سرد:نصف لیوان
شکر:پنج قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه ی لایه کرم وانیلی
شیر دو لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر هشت قاشق غذاخوری
وانیل به مقدار لازم
ژلاتین هجده گرم
خامه ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه ی دسر شکلاتی ژله ای
شکر ،پودر کاکائو و شکلات تخته ای را در آب جوش ریخته و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا یکدست شود.پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط میکنیم و با قدرت صد درصد برای سی ثانیه میگزاریم داخل ماکروفر تا شفاف شود،یا به روش بن ماری این کار را انجام میدهیم.
بعد همه مواد آماده شده لایه تیره رو با هم مخلوط میکنیم.برای لایه روشن هم به همین ترتیب مواد رو آماده میکنیم با این تفاوت که پس از خنک شدن شیر، ژلاتین را اضافه میکنیم تا به اصطلاح شیر نبرد.مواد کرم وانیلی رو هم به همین ترتیب آماده میکنیم.
حالا یه لایه از مواد تیره داخل قالب میریزیم،ده دقیقه (دقیقا ده دقیقه) در فریزر میگزاریم و سپس یک لایه روشن رو آن میریزیم و ده دقیقه اخل فریزر میگزاریم ، بعد بیرون میاوریم و یک لایه کرم وانیلی میریزیم و ده دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم و به همین ترتیب ادامه داده تا تمام مواد تمام شود.بعد از ریختن آخرین لایه چند ساعت در یخچال گذاشته تا خوب خودش را بگیرد.بعد قالب را ۳۰ ثانیه در آب گرم گذاشته و داخل بشقاب سرو برمیگردانیم.قبل از برگرداندن دسر شکلاتی یا هر ژله دیگری حتما بشقاب رو خیس کنید تا اگر دسر وسط بشقاب قرار نگرفت بتونید جابجاش کرد.

 

برگرفته از پیج اینستاگرام

yasamannbanooo

 

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی دسر شکلاتی ژله ای”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *