---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی دسر پرتقالی ترک

مواد لازم برای تهیه ی دسر ترک پرتقالی
۲ لیوان آب پرتقال
۱ استکان شکر
۲ قاشق غذاخوری سر پر شکر
نوک قاشق وانیل
۱ قاشق کره
۱ لیوان پودر نارگیل
دستور تهیه ی دسر پرتقالی ترک
آب پرتقال و شکر و نشاسته و وانیل را هم میزنیم تا یک دست شود. بعد روی اجاق قرار داده تا غلیظ شود. در آخر کره را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مانند فرنی شود.
سپس داخل لیوان مورد نظر را با آب سرد آب کشیده تا خیس شود. مواد را داخل لیوان ریخته و در یخچال میگذاریم. مواد بعد از ۳ الی ۴ ساعت خوب میبندد. بعد داخل سینی پودر نارگیل میریزیم و لیوان را برمیگردانیم روی پودر نارگیل و خوب میغلتانیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم و داخل ظرف سرو میچینیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی دسر پرتقالی ترک”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *