طرز تهیه ی زولبیا خانگی

مواد لازم برای تهیه زولبیا خانگی

نشاسته: ۳۲۰ گرم
ماست پاستوریزه ی شل: ۳۰۰ گرم
آرد گندم: ۴ قاشق غذا خوری
زرده ی تخم مرغ: ۱ عدد کوچک
آب : حدود ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری(به حدی که مایع کمی شل شود)
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
شربت قوام آمده (بار) : یک قاشق غذا خوری
روغن مخصوص سرخ کردن : به مقدار لازم (برای سرخ کردن زولبیا)
خلال پسته یا پودر پسته : مقدار لازم (برای تزئین)

طرز تهیه ی زولبیا خانگی

ماست و نشاسته را مخلوط کرده تا خمیر صافی به دست آید.سپس آرد را اضافه نموده و خوب مخلوط کنید و زرده ی تخم مرغ،بکینگ پودر و آب را نیز افزوده و خوب مخلوط کنید تا اثر قاشق کمی روی آن بماند؛
شربت را هم اضافه نموده و نیم ساعت اجازه دهید مواد استراحت کند.

روش تهیه زولبیا خانگی

مواد را داخل قیف مخصوص زولبیا بریزید؛اگر مواد غلیظ باشد و از قیف خارج نشود لازم است کمی آب اضافه کرده و هم بزنید تا مواد از قیف راحتتر خارج شود.
مواد را در تابه گرم کنید.می توانید از حلقه های فلزی برای تهیه ی زولبیا استفاده کنید بطوری که حلقه را داخل روغن قرار دهید و از مواد داخل آن بریزید.وقتی زولبیا سرخ شد داخل شربت قرار دهید.

دستور تهیه زولبیا خانگی

مواد لازم برای تهیه ی شربت زولبیا

۵۰۰ گرم شکر
۲۵۰ میلی گرم آب
نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو
۱ قاشق غذاخوری زعفران حل شده در آب
۳ قاشق غذاخوری گلاب
۳ قاشق غذاخوری گلوکز یا بادکا

طرز تهیه شربت زولبیا

شکر،اب و جوهر لیمو را در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.
سپس گلاب و زعفران را اضافه و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید،گلوکز را اضافه کنید و هم بزنید تا در شربت حل شود.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی زولبیا خانگی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------