---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی سالاد جو با بادام و برگ زردآلو

این سالاد طعم شیرین دارد.گیاهخواران میتوانند به جای ماست معمولی از ماست سویا برای تهیه ی این سالاد استفاده کنند.
مواد لازم برای تهیه ی سالاد جو با بادام زمینی و برگ زردآلو
یک پیمانه و نیم جو پوست کنده
یک پیمانه ماست کم چرب ساده
چهار و نیم پیمانه آب
یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
یک پیاز قرمز خورد شده
یک پیمانه برگ زردآلو خورد شده
نصف پیمانه مغز بادام
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۲ قاشق غذاخوری عسل
۱ عدد لیمو ترش
نصف قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری چای
مقدار بسیار کمی جوز

دستور تهیه ی سالاد جو با بادام زمینی و برگ زردآلو

جو را در یک آبکش خوب بشورید.آب را در قابلمه ای روی شعله قرار داده تا جوش بیاید.جو را به آب جوش اضافه کنید و شعله را کم نمایید.پس از ۴۵ دقیقه جو را آبکش نمایید و بگذارید در دمای محیط سرد شود.
روغن را روی دمای متوسط داغ کنید و پیاز را داخل روغن بریزید و سرخ کنید تا طلایی،قهوه ای شود.
در یک ظرف جو،پیاز،برگ زردآلو،بادام خلال شده و جعفری را خوب با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف کوچک ماست، عسل، آبلیمو، دارچین ، زردچوبه ، نمک و جوز را خوب با هم مخلوط کنید و روی مواد دیگر بریزید و بعد میتوانید سالاد را سرو و نوش جان کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی سالاد جو با بادام و برگ زردآلو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *