---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی سالاد پانزانلا زمستانی

پانزانلا یک سالاد ایتالیایی با طعم و مزه میباشد که میتواند به عنوان یک میان وعده و یا حتی به عنوان ناهار یا شام سرو شود.
مواد لازم برای تهیه ی سالاد پانزانلا ایتالیایی
۱ گل کلم سفید، گلهای کلم از هم جدا شود
۱۰۰ میلی لیتر روغن زیتون
۲۵۰ گرم نان تست یا نان چاباتا
۲ عدد فلفل قرمز از وسط نصف کنید، دانه ها را خارج کرده و فلفل ها را ریز خرد کنید
۴ حبه سیر خرد شده
۸ عدد ماهی آنچوی خرد شده یا یک عدد کنسرو ماهی آنچوی
۳۵ گرم کشمش( با آب جوش شسته شود)
یک قاشق غذاخوری کبر (با آب نمک شستشو داده شود)
۴ قاشق غذاخوری برگ جعفری خرد شده
۵ عدد تربچه خرد شده
۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
آب نصف یک لیمو ترش تازه
طرز تهیه ی سالاد پانزانلا زمستانی
ابتدا گل کلم ها را بخار پز کنید تا حدی که فقط لطیف شود.باید دقت کنید زیاد پخته نشود.سپس کنار بگذارید.
نان را در تکه های ریز خرد کنید و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید. نان را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که طلایی شود . برای راحتی کار میتوانید نانها را دسته بندی کنید و هر دسته برای طلایی شدن بیشتر از ۴ یا ۵ دقیقه زمان نیاز نخواهد داشت.
تمام نان ها را در تابه ریخته و فلفل ها ، سیر و آنچوی ها را به آن اضافه کنید. در صورت لزوم یک قاشق غذاخوری روغن دیگر اضافه و برای ۲ دقیقه دیگر آن را سرخ کنید ، سیر نباید قهوه ای شود و زمانی که سیر طلایی شد تابه را از حرارت بردارید.
مخلوط نان را درون یک کاسه کم عمق پهن قرار دهید و کشمش ، هویج و جعفری را اضافه کنید.
بقیه روغن زیتون را در تابه اضافه کنید و با حرارت زیاد گل کلم را سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. گل کلم را با مخلوط نان درون کاسه اضافه ، تربچه ، سرکه بالزامیک و آب لیمو را بیافزایید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
مراقب باشید که چه مقدار نمک استفاده میکنید. برای اینکه بدانید به آب لیمو یا حتی روغن زیتون بیشتری احتیاج دارید ، سالاد را گرم مزه کنید و در صورت لزوم این مواد را اضافه نمایید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی سالاد پانزانلا زمستانی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *