---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی سالاد کلم آسیایی با سس ارده

مواد لازم برای تهیه ی سالاد کلم آسیایی
کلم سفید برش داده شده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای شیرین برش داده شده شده ۱۰۰ گرم
جوانه ماش ۱۰۰ گرم
ترشی ذرت ۵۰ گرم
لوبیا چیتی پخته شده یا کنسرو لوبیا چیتی ۲۰۰ گرم
برای تهیه ی این سالاد تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید.
طرز تهیه ی سس برای سالاد کلم آسیایی
١.۵ قاشق غذا خوری ارده
نصف قاشق غذا خوری عسل
یک عدد لیمو ترش بزرگ( ٣ قاشق غذاخوری)
٢.۵ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک
٢ قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی نمک
برای تهیه ی سس نیز تمام مواد را با هم مخلوط کنید، بهتر است سس روی سالاد ریخته نشود و در ظرف مخصوص همراه ظرف سالاد روی میز قرار بگیرد.
نکته:کلم و فلفل دلمه ای را باریک برش بزنید.

برگرفته از پیج اینستاگرام
miiniicook

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی سالاد کلم آسیایی با سس ارده”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *