---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه ی سبزی پلو با ماهی (غذای ویژه نوروز)
مواد مورد نیاز سبزی پلو با ماهی
ماهی سفید : ۲ کیلو(میتوانید از ماهی قزل آلا نیز استفاده کنید)
برنج : ۱ کیلو
سبزی پلویی (تره،جعفری،گشنیز،شبت و سیر تازه) : ۱/۵ کیلو
کره یا روغن مایع: ۲۰۰ گرم
زعفران حل شده در آب: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
آبلیمو: به میزان لازم
روش تهیه سبزی پلو و ماهی
سبزی را پاک کرده،خوب بشویید و بگذارید تا آب آن کاملا برود و سپس خرد کنید.برنج را با نمک چند ساعت قبل خیس کرده و سپس آبکش نمایید.برنج را کمی زنده تر بردارید.
ته قابلمه مقداری روغن آبکرده بریزید و چند کفگیر برنج آبکش شده را در آن ریخته و روی آن سبزی خرد شده بریزید.
سپس مجددا برنج را ریخته و سبزی را لا به لای برنج بریزید و در آخر با برنج سفید روی سبزی پلو را بپوشانید.
برنج را روی حرارت قرار دهید.هنگامی که بخار آن درآمد،زعفران حل شده را روی برنج بریزید و کاغذ روغنی را خیس کرده و روی برنج قرار دهید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد.
روش پخت ماهی:
ماهی را پاک کرده و بشویید و بگذارید آب اضافه آن برود.سپس با نمک و فلفل و آب لیمو و زعفران سس درست کرده و ماهی را ۲ الی ۳ ساعت در این سس قرار دهید تا مزه دار شود.
سپس در روغن یا داخل فر آن را سرخ کنید.تذکر:برای سرخ کردن در روغن ؛ماهی را از قسمت گوشت داخل تابه قرار دهید.

دستور تهیه سبزی پلو با ماهی

نکته تکمیلی:مواد مذکور برای ۶ نفر میباشد.
نکته تغذیه ای: انرژی کل این غذا ۶۲۰۰ کیلو کالری میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی سبزی پلو با ماهی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *